Dagbladen, magazines en kansspelen

+32 89 35 25 23

Blijf op de hoogte van de actualiteit

Blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws? Dagbladhandel Vandevenne in Genk biedt een ruim aanbod aan dagbladen, kranten en magazines voor wie zijn dagelijkse afspraak met de actualiteit niet wil missen. Van populaire kranten zoals Het Laatste Nieuws, De Standaard en Het Belang van Limburg tot vakbladen en magazines die op uw interesses gericht zijn. Zo hebben we een ruim aantal titels uit het binnen- en buitenland liggen. Kunt u uw favoriete dagblad of magazine over uw hobby of interesse niet in onze winkel vinden? 

Kunt u uw favoriete dagblad of magazine over uw hobby of interesse niet in onze winkel vinden? Laat het ons dan weten en wij bestellen deze voor u. 

Waag uw kans met onze kansspelen

Droomt u wel eens van de grote jackpot winnen? Wel, dat kan enkel als u deelneemt. In onze winkel in Genk bieden we verschillende kansspelen van de Nationale Loterij aan. Van klassiekers zoals de Lotto en EuroMillions tot krasloten als Subito en Win for Life. Wie naast de klassieke kansspelen ook graag geld inzet op sport doet dat tevens in onze winkel. Zo bent u hier aan het goede adres voor Stanleybet. Wie dus graag wat geld inzet op zijn favoriete voetbalclub kan bij ons een voetbalweddenschap plaatsen. Misschien ligt het geluk wel voor het grijpen bij Dagbladhandel Vandevenne. Met de kleinste inzet maakt u al kans op een grote jackpot. 

Kunt u niet zonder uw dagelijkse krant of waagt u graag uw kans op een grote winst?

Kom langs bij Dagbladhandel Vandevenne in Genk.

Welkom op onze website

Om deze website te mogen bekijken moet je ouder zijn dan 18 jaar.

Ik ben ouder dan 18 jaar. Ik ben jonger dan 18 jaar.