top of page

GEEF UW WONING DE GEUR DIE U WENST

GEURKAARSEN VAN YANKEE CANDLE EN WOODWICK

Wilt u ongewenste geurtjes verdoezelen of houdt u van een aangename geur in uw woning? Dan zijn de Yankee Candle of WoodWick wellicht wat voor u. Yankee Candle is het bekendste merk ter wereld op het vlak van geurkaarsen. Zo produceren ze al meer dan 40 jaar geurkaarsen van de beste kwaliteit en met een intense geur. WoodWick® is de eerste kaars ter wereld die voor zien is van een houten lont. Bij Dagbladhandel Vandevenne in Genk kunt u nu ook terecht voor deze gereputeerde geurkaarsen. We hebben een ruim aanbod aan geurkaarsen in verschillende formaten en geuren. Geniet van een aangename herfstgeur met Autumn Pearl of waan u op een tropische bestemming met Beach Escape. Zo hebben we letterlijk tientallen variaties aan geuren in ons assortiment waardoor u uw woning de geur kunt geven die u vindt passen. 

IDEAAL ALS GESCHENK

De uitstraling en het effect van de Yankee Candle zijn onmiskenbaar gekend over de hele wereld. De glazen bokalen passen dan ook in ieder interieur. Door het wijde aanbod aan verschillende geuren zijn ze niet alleen leuk om in huis te hebben, maar ook om iemand cadeau te doen. Bent u nog op zoek naar een passend geschenk voor de verjaardag van een vriendin of als attentie voor iemand speciaal? Neem dan gerust een kijkje in het aanbod aan geurkaarsen van Dagbladhandel Vandevenne. We geven u graag advies omtrent de keuze en kunnen de Yankee Candle gerust verpakken als geschenk. 

Dankzij de combinatie van vakmanschap en de modernste technieken, door het gebruik van aangename, authentieke geuren, soyawas van de hoogste kwaliteit en de natuurhouten lont is iedere WoodWick® kaars een bron van aangename geuren en zacht knisperende geluiden. Unieke huisparfums van de beste kwaliteit.

HOUDT U VAN EEN AANGENAME GEUR IN HUIS?

Kies dan voor de Yankee Candle en WoodWick® van Dagbladhandel Vandevenne.

bottom of page